В  последните седмици Левски направи няколко ключови трансфера. Приходите от

...
В  последните седмици Левски направи няколко ключови трансфера. Приходите от
Коментари Харесай

Левски взе решение за входящите милиони от трансферите

В  последните седмици Левски направи няколко основни прехвърлянето. Приходите от изходящите покупко-продажби са милиони. Хората обаче са извънредно фокусирани в цифрите и евентуално си фантазират, че това е чист плюс в касата на тима. По този метод обществото е решило, че проблемите при сините са решени. Нищо сходно, с изключение на настоящи разноски има още отисления към някогашни клубове, играчи, мениджъри, а също и главно перо – даънъците.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PFC LEVSKI / ПФК ЛЕВСКИ (@pfclevskiofficial)

Истината е, както към този момент „ Мач Телеграф писа “, че това мъчно ще се случи. Причината е, че на „ Герена “ към този момент са взели решение с половината пари да бъдат покривани вноските към Национална агенция за приходите, за които се договориха, а с другите да се покриват настоящите разноски. С първото клубът си обезпечава запас от планувания бюджет, а с второто върви в темп с заплащанията. Левски няма по какъв начин да заплати отговорностите вкупом, защото парите от прехвърлянията идват на траншове.

Последният и най-звучен трансфер на столичния клуб, бе продажбата на основен състезател. Левски трансферира нападателя Уелтон Фелипе Парагуа де Мело в японския клуб „ Гамба “ (Осака). Той направи своя дебют със „ синята “ фланелка на 19 февруари 2022 година. За Левски записа 79 мача и 17 гола във всички шампионати. Така крилото ще липсва извънредно доста на сините, само че въпреки всичко най-важният дуел пред тима от столицата е този против задълженията към Национална агенция за приходите.

Още вести четете в категория Спорт.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР